Er du vores nye kollega?

På Skansevejens Skole har vi høje ambitioner, både på vores egne og på børn og unges vegne. Vi er stolte af vores faglighed, og vi værdsætter hårdt arbejde og vedholdenhed. Det er vigtigt at gøre sig umage og stå på tæer for at kunne nå helt til toppen. Men samtidig insisterer vi på at have modet til at turde fejle. For så bygger vi erfaring op og vi får øje på andre veje at gå. Det er her, når vi vælger de udfordrende veje, at læreprocessen kører på højeste blus.

Her må man gerne være dygtig til noget og i vores samarbejde opkvalificerer vi hinandens talenter. Vi forventer at man lader sig inspirere af sine kollegaer og hele tiden forpligter sig på at udvikle sig, for herigennem at lykkedes endnu bedre med kerneopgaven - børns læring og trivsel. Vi arbejder fælles ud fra værdierne: Åbenhed, ordentlighed og anerkendelse, vores forståelse af værdierne kan du læse mere om her.

På skolen har vi en række centrale principper, som det er essentielt at du kan se dig selv i:

Kontaktperson & ambassadør (under udvikling)

Medledelse (under udvikling)

Kommunikation & sprog (under udvikling)

Læringskultur (under udvikling)

På Skansevejens Skole opstår der løbende ledige stillinger og vikariater til besættelse. Kan du se dig selv i vores værdier og måde at drive skole på og har du hvad der skal til for at blive vores nye kollega, opfordrer vi dig til at holde øje med stillingsopslag på Aalborg Kommunes hjemmeside, hvor ledige stillinger slås op.

Hvis du vil vide mere om hvordan du kan forvente at blive hjulpet i gang på skolen, kan du læse om vores strategi for onboarding her (under udvikling).