Skolestart 0.klasse 2021

Da vi ikke kan invitere jer til informationsmøde på skolen, grundet Covid-19 har vi her lavet en kort video, som introduktion til skolen.

1. Skoleindskrivning til 2021 (deadline 1.februar 2021).

2. Velkommen i skole - Skoleforvaltningens budskaber om, hvorfor det gode samarbejde mellem skolen og hjemmet er vigtigt for et godt skoleliv.

3. Digital indskrivning - vejledning til indskrivning af dit barn i skole og/eller skolefritidsordning (DUS).

4. Den gode overgang - er information om mål og principper for den gode overgang fra børnehave til skole.

5. Samarbejdsaftale - viser en række aktiviteter der forbereder børnehavebørnenes overgang til skole, og som skole og børnehave gennemfører sammen hen over året før - med konkrete datoer.

6. Informationsfolder - her finder I en printvenlig informationsfolder, hvor vi har samlet en lang række af de ting, som I som forældre skal være opmærksomme på inden og ved skolestart

7. Håndtering af personoplysninger - læs her om, hvordan vi behandler dine og dit barns personoplysninger.